Verificări în mijloacele de transport în comun! Microbuze fără aviz de circulație

UPDATE, 17 octombrie:

Polițiștii Serviciului Siguranță Rutieră al Poliției Locale au continua seria de ”acțiuni de control privind respectarea de către conducatorii auto atât oprirea /stationarea în scopul îmbarcării/debarcării călătorilor în alte locuri decât cele stabilite în avizul de circulație, dar și a verificarii celorlalte documente aferente transportului de persoane”.

Astăzi, s-a acționat pe străzile Calea București, Calea Craiovei, Gheorghe Șincai, Costache Negri, precum și în stațiile Publitrans.


În decurs de o oră au fost verificați peste 35 de autobuze (maxi-taxi) și s-au aplicat 12 amenzi, de la 1000 la 1500 lei, pentru lipsă aviz de circulație emis de către Primăria Municipiului Pitești.


Poliția Locală anunță că aceste acțiuni vor continua.

Polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră al Poliției Locale au desfășurat, joi, o acțiune de control privind respectarea de către conducătorii auto a mijloacelor de transport în comun atât a opririi și staționării în scopul îmbarcării sau debarcării călătorilor în locurile stabilite în avizul de circulație, precum și verificarea altor documente aferente transportului de persoane.

CITEȘTE ȘI ... Suspiciune de crimă! Și-a lovit concubinul în cap

 

S-a acționat pe străzile Calea București, Calea Craiovei, Gheorghe Șincai, Costache Negri etc, precum și în stațiile PUBLITRANS. Într-o oră au fost verificați peste 20 de operatori în regim de maxi taxi și s-au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, de la 1000 la 1500 de lei, pentru lipsă aviz de circulație emis de către Primăria Municipiului Pitești.

Poliția Locală anunță că aceste acțiuni vor continua.