Veranda by Hush vă aşteaptă cu seri tematice şi muzică live

Știi pozele alea de pe Instagram de „bună dimineaţa?! Alea în care ţi se înfăţişează un ambient plăcut, în culori solare, cu flori, al cărui subiect principal este o cafea cu dichis, însoţită de un croissant proaspăt?! Sau cele cu preparate de îţi lasă gura apă?! Nu mai visa şi vino să îţi faci propriul cadru, la care să râvnească alţii. Noi am găsit locul ideal pentru a ne începe dimineaţa sau pentru a ne distra pe înserate la Veranda by Hush. E aproape de centru, atmosfera este foarte primitoare şi are multă „bună dispoziţie” în meniu. A fost gândită ca o terasă versatilă, atât pentru sezonul estival, cât şi pentru cel rece, datorită sistemului de încălzire, aşa că indiferent de vreme, aici te poţi simţi bine şi confortabil, mai ales că personalul este prietenos şi pregătit să răspundă prompt solicitărilor. 

 

 

Veranda by Hush face parte din club Hush, fiind zona de zi cu zi. Se profilează ca o destinaţie de luat în calcul de dimineaţă până-n seară, fie iarnă, fie vară. Dimineaţa, te primeşte cu un mic dejun bogat şi savuros, ca să nu mai vorbim de specialităţile din cafea cu care te poţi răsfăţa, ingrediente care alcătuiesc reţeta perfectă pentru un start plin de energie şi gândire pozitivă. 
Pentru prânz sau cină, dacă vrei să savurezi ceva ce îţi va încânta şi ochii şi papilele, o să îţi dai seama că eşti unde trebuie. Veranda by Hush a păstrat şi preparate tradiţionale în meniu, regândite pentru a fi aduse în actualitate, dar se poate lăuda şi cu nişte „opere” culinare demne de bifat pentru cei ce iubesc mâncarea delicioasă şi sănătoasă, pentru că nimic nu e banal în oferta lor, de la mic dejun până la desert. Este de remarcat faptul că ingredientele sunt alese cu atenţie, mizându-se pe calitate, pentru a servi clienţilor preparate deosebite. Mai mult, furnizorii sunt, pe cât posibil, din zona noastră sau din România, încurajând astfel afacerile autohtone, fiind un parteneriat win-win. 

 

 

Şi cum ziceam, este o destinaţie pentru toată ziua şi ce e mai frumos decât o seară caldă de vară, în compania prietenilor, cu muzică bună, live sau piano bar şi mâncare şi mai bună?! Ei, şi nu doar mâncare! Aveţi de ales dintr-o gamă variată de vinuri, romuri, whiskey şi ginuri sau vă puteţi delecta cu cocktailuri aromate, ce cuprind în ele esenţa verii. 
De-a lungul sezonului estival, Veranda by Hush are pregătite o serie de evenimente, precum degustări de băuturi şi food pairing, seri tematice, iar sambătă de sâmbătă trebuie să fiţi gata de party, pentru că v-au pregătit multă muzică bună moderată de DJ. 

 

Dacă doriţi să fiţi la curent cu noutăţile şi să ştiţi de ce evenimente să vă pregătiţi, puteţi să urmăriţi pagina de Facebook Verandabyhush. Şi să nu uit să vă dau adresa: str. Panselelor, nr. 2 (Club Hush), Piteşti.