Veranda by Hush: ”Ne mărim echipa!!!”

Veranda by Hush își mărește echipa și angajează șofer livrator și responsabil aprovizionare. Veranda by Hush îți garanteaza un mediu plăcut de munca.

CITEȘTE ȘI ... Elevi potoliți de jandarmi. Unul dintre ei avea un briceag


Dacă îți dorești sa faci parte din echipă, te așteptam la #VerandabyHush  
Str. Panselelor, Nr. 2 
0733 956 283 

 

 


Noi am găsit locul ideal pentru a ne începe dimineaţa sau pentru a ne distra pe înserate la Veranda by Hush.
 
Veranda by Hush face parte din club Hush, fiind zona de zi cu zi. Se profilează ca o destinaţie de luat în calcul de dimineaţă până-n seară, fie iarnă, fie vară. Dimineaţa, te primeşte cu un mic dejun bogat şi savuros, ca să nu mai vorbim de specialităţile din cafea cu care te poţi răsfăţa, ingrediente care alcătuiesc reţeta perfectă pentru un start plin de energie şi gândire pozitivă. 
Pentru prânz sau cină, dacă vrei să savurezi ceva ce îţi va încânta şi ochii şi papilele, o să îţi dai seama că eşti unde trebuie. Veranda by Hush a păstrat şi preparate tradiţionale în meniu, regândite pentru a fi aduse în actualitate, dar se poate lăuda şi cu nişte „opere” culinare demne de bifat pentru cei ce iubesc mâncarea delicioasă şi sănătoasă, pentru că nimic nu e banal în oferta lor, de la mic dejun până la desert. Este de remarcat faptul că ingredientele sunt alese cu atenţie, mizându-se pe calitate, pentru a servi clienţilor preparate deosebite. Mai mult, furnizorii sunt, pe cât posibil, din zona noastră sau din România, încurajând astfel afacerile autohtone, fiind un parteneriat win-win. 
Şi cum ziceam, este o destinaţie pentru toată ziua şi ce e mai frumos decât o seară, în compania prietenilor, cu muzică bună, live sau piano bar şi mâncare şi mai bună?! Ei, şi nu doar mâncare! Aveţi de ales dintr-o gamă variată de vinuri, romuri, whiskey şi ginuri sau vă puteţi delecta cu cocktailuri aromate, ce cuprind în ele esenţa verii.