Veranda by Hush - locul unde gustul se îmbină cu relaxarea!

Suntem cu gândul la vacanță, la vara ce a sosit și la momentele mult așteptate după o perioadă extrem de încărcată emoțional. Vrem să ne relaxăm, să ne amintim că gustul răcoritor al unui cocktail, să ne bucurăm împreună cu cei dragi de o seară în oraș, să uitam de pandemie și pentru câteva ore să ne încântăm gusturile cu preparate regândite pentru a fi aduse în actualitate, cu „opere” culinare demne de bifat pentru cei ce iubesc mâncarea delicioasă şi sănătoasă.

 


Îți este dor de așa ceva?


Suntem aici cu răspunsul...VERANDA by HUSH este o destinaţie pentru toată ziua şi ce e mai frumos decât o seară caldă de vară, în compania prietenilor, cu muzică bună, live sau piano bar şi mâncare şi mai bună?! Ei, şi nu doar mâncare! Aveţi de ales dintr-o gamă variată de vinuri, romuri, whiskey şi ginuri sau vă puteţi delecta cu cocktailuri aromate, ce cuprind în ele esenţa verii. 

 


Veranda by Hush este terasa acoperită a Clubului Hush. Se profilează ca o destinaţie de luat în calcul de dimineaţă până-n seară, fie iarnă, fie vară. Dimineaţa, te primeşte cu un mic dejun bogat şi savuros, ca să nu mai vorbim de specialităţile din cafea cu care te poţi răsfăţa, ingrediente care alcătuiesc reţeta perfectă pentru un start plin de energie şi gândire pozitivă. În meniu ve-ți găsi preparate delicioase, gătite cu pasiune de bucătari. De asemenea, Veranda by Hush oferă meniuri ”Business Lunch”, dulciuri și celebra înghetață Marco Cremeria. 

 

 

Vrei să te bucuri la tine acasă de preparatele Veranda by Hush? Foarte simplu! Comandă tot ce dorești prin aplicațiile Food Panda și To Go Pitesti sau la numărul 0733.956.283
Și asta nu este tot! Evenimentele importante din viața ta pot fi asigurate de echipa de profesioniști Veranda printr-o gamă variată de servicii de catering. Sună la numerele de telefon 0751 789 789 sau 0746 232 660 și stabiliți împreună detaliile.

 


Dacă doriţi să fiţi la curent cu noutăţile puteţi să urmăriţi pagina de Facebook Verandabyhush. Şi să nu uit să vă dau adresa: str. Panselelor, nr. 2 (Club Hush), Piteşti.