Vedete mutate în Argeş!

Judeţul nostru are ceva magnet la vedetele din show-bizul dâmboviţean, ca dovadă fiind faptul că acestea au preferat să îşi cumpere o locuinţă aici, fie că o folosesc ca domiciliu stabil, fie  ca reşedinţă de vacanţă. Unele nu au vreo localitate argeşeană pe buletin, dar s-au mutat cu jobul aici, ceea ce le face să stea mai mult pe plaiurile noastre, devenind argeşeni prin adopţie.

 

 Monica Anghel şi-a făcut pensiune la Berevoieşti


În urmă cu cinci ani, cunoscuta interpretă Monica Anghel, a devenit proprietara a 2.500 mp de teren în comuna Berevoeşti, sat Bratia. Acesta a făcut parte din patrimoniul societăţii Stâlpeni Forestal, care a intrat în faliment, iar bunurile firmei au fost valorificate. Pe locul respectiv, fratele solistei vocale, Alexandru Anghel, s-a ocupat de amenajarea unei pensiuni superbe, cu arhitectură împrumutată de la Vila Florica, botezată Conacul Sfânta Elena. Pensiunea dispune de 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video. În timpul perioadei de carantină, aceasta s-a retras cu familia la conacul din Argeş. Monica Anghel a şi lucrat pentru un an în judeţul nostru, cu carte de muncă, fiind directorul artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş. 

 

 

 Bebe Cotimanis - casă la Budeasa Mică


Actualul director al Teatrului „Alexandru Davila” Piteşti, îndrăgitul actor, cu o voce inconfundabilă, Constantin Cotimanis, a devenit şi el argeşean. De trei ani locuieşte în judeţul nostru, unde şi-a găsit şi dragostea, pe colega de breaslă, Iulia Dumitru. Anul trecut, s-au mutat împreună la casa pe care şi-au cumpărat-o în comuna Budeasa Mică. Aşa cum au povestit actorul şi partenera sa de viaţă în emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV, căsuţa lor este situată în mijlocul naturii, înconjurată de pădure şi le oferă tot ceea ce şi-au dorit de la un cămin. Constantin Cotimanis este protagonist şi în filmul „Între chin şi amin” care evocă un episod dureros al istoriei judeţului nostru, Experimentul Piteşti. 

 

 

 Elena Lasconi, de 15 ani în Câmpulung, candidează şi la primărie


O altă vedetă Pro TV care s-a îndrăgostit de plaiurile noastre este Elena Lasconi. Moderatoarea TV locuieşte de 15 ani la Câmpulung şi anul trecut a renunţat la cariera din televiziune pentru a candida la primăria municipiului muscelean. „Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul al XXI-lea şi a schimba viaţa oamenilor în bine. (...) Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung. Pentru că aici este un potenţial extraordinar. De ce nu s-ar putea vorbi despre Câmpulung cum se vorbeşte despre Oradea şi Cluj? De ce trebuie să fim comparaţi cu Caracal??? În perioada interbelică, băile de la Câmpulung erau comparate cu cele de la Davos sau Evian. Şi e doar un exemplu”, declara Elena Lasconi pentru „Adevărul”. Aceasta s-a născut în Haţeg, s-a mutat apoi cu jobul la Bucureşti şi ulterior a ajuns la Câmpulung, căruia vrea să îi redea renumele şi farmecul de altădată. 

 

 

 Paula Chirilă este mutată doar cu serviciul


Actriţa Paula Chirilă şi-a legat şi ea viaţa de Piteşti. Aceasta nu s-a mutat în urbea noastră, dar este angajată a Teatrului „Alexandru Davila” şi chiar a condus secţia de copii şi tineret Aşchiuţă, timp de un an. După restructurarea organigramei a rămas fără funcţia de conducere, care a fost transformtă în post de execuţie. Paula Chirilă face parte din echipa artistică a Teatrului „Al. Davila” Piteşti şi apare pe scenă în „Antigona”, „Fania Fenelon” și „Old Love". A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, iar din 2017 este actriţă la Piteşti. 

 

 

 Florin Călinescu s-a carantinat la Băbana


Fascinantul actor şi om de televiziune Florin Călinescu are de foarte mulţi ani o proprietate la Băbana, unde şi-a ridicat o frumoasă vilă, în jurul căreia şi-a creat o gospodărie îngrijită. Actorul este legat de comuna argeşeană, prin părinţii săi, tatăl său fiind născut în Băbana, şi pe aici şi-a petrecut şi o parte din copilărie. În perioada stării de urgenţă, a preferat să se autoizoleze aici, în inima naturii. Florin Călinescu a şi candidat pe Argeş, încercând să obţină un loc de parlamentar. 

 

 


 Piteşteni celebri - din Capitală până la Hollywood


În timp ce unele personalităţi din zona mondenă s-au stabilit la noi în judeţ, altele au luat calea Capitalei pentru a îşi continua cariera. Şi din Argeş, în special din Piteşti, a plecat o mulţime de artişti care au devenit faimoşi, precum Smiley, CRBL, Randi sau Adelina Pestriţu, aceasta din urmă  fiind din Câmpulung. Este de menţionat şi Lavinia Postolache, care a ajuns la Hollywood. Piteşteanca are rolul principal în pelicula „False Colors”, lansat recent. Lavinia Postolche s-a remarcat drept câştigătoare a titlului Miss World Romînia 2010. Este absolventă a New York Film Academy şi s-a stabilit de mulţi ani în SUA.  Este a doua sa apariţie într-o producţie americană, după ce, în 2015, a jucat în filmul „The Neon Demon“,  alături de Keanu Reeves.

 

Sursa: saptamanalul ancheta