Vedeți cum va fi vremea astăzi!

Vedeți cum va fi vremea astăzi!Vreme răcoroasă, dar și temperaturi în creștere. Află unde!

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, dar dimineaţa va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Maximele însă cresc, vor fi între 23-24 de grade în depresiuni şi 30 de grade la Drobeta Turnu Severin şi se vor apropia astfel de normele climatologic specifice acestei perioade. Seara în regiunile nordice, izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări la munte.

CITEȘTE ȘI ... Bărbat găsit mort în casă!


În Capitală, vremea va fi predominant însorită, dar dimineaţa va fi răcoroasă. Maxima zilei va fi de 26...28 de grade, transmite Realitatea Tv.
Luni va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul ţării la Suceava și 32 de grade în sud la Drobeta Turnu Severin, Giurgiu. În regiunile sudice cerul va fi variabil mai mult senin, în timp ce în restul ţării se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, mai ales la munte, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.