VARA 2017! Garden Pub își schimbă locația!

Unul dintre cele mai renumite și căutate localuri din Pitești, Garden Pub, se mută în casă nouă începând cu data de 1 iunie.

Miile de clienţi fideli, dar şi amatorii de distracţie şi experiențe gastronomice de neuitat sunt aşteptaţi de la începutul verii în noua locaţie, situată în fosta Casă a Căsătoriilor, mai exact în clădirea din spatele cinematografului Modern de pe strada Justiției, nr.4.

CITEȘTE ȘI ... ÎN PITEȘTI! MAIA CRAIOVEI - apartamente noi, de calitate, direct de la dezvoltator!

Omul de afaceri Alexandru Coșleacără, cel care a reinventat în Piteşti conceptul de distracţie, manageriind câteva din cele mai de succes localuri, explică faptul că schimbarea locației nu înseamnă și schimbarea conceptului cu care care Garden Pub s-a consacrat şi şi-a fidelizat clientela în ultimii 15 ani: „Vom avea aceleași surprize și aceleași rețete cu care ne-am obișnuit și răsfățat clienții de-a lungul timpului. Vorbim despre o locație nouă, mai mare, amenajată în același stil cu care ne-am obișnuit clienții și cu care putem să îi surprindem pe cei care ne vor călca pragul pentru prima dată”, declară Alexandru Coşleacără. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta