SALON VANITY: Te așteptăm la noi să avem grijă de corpul tău!

Experții noștri în frumusețe și remodelare corporală te vor face să te simți ca o vedetă!

Masajul anticelulitic reprezintă o tehnică având ca scop obținerea unor efecte de relaxare, calmare, întindere, reactivare precum și obținerea unor rezultate în tratarea celulitei. Masajul se poate efectua atât pe masa de masaj cât și pe saltea, în ambele cazuri fiind nevoie de o intensă participare a tehnicianului.

Este un masaj viguros cu puternici caracteristici de bio-stimulare și reactivare, special creat pentru corp. Acesta poate fi făcut fie pe porțiuni localizate, înaintea unui tratament, sau ca și un tratament complet (cu o durata de aproximativ o oră).

Care sunt rezultatele masajului anticelulitic:

Netezirea și îndreptarea pielii.
Micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare.
Diminuarea și dispariția celulitei.
Tratarea eficientă a celulitei și a vergeturilor.
Dezintoxicare intensivă a organismului.
Siluetă zveltă.
Intensificarea circulației sanguine.
Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare.

Frecvența: 
Recomandam să se efectueze 2-3 ședințe pe săptămână. Celulita se ameliorează semnificativ după un tratament de 5 ședințe.

LA NOI SE DĂ ORA EXACTĂ ÎN MATERIE DE BEAUTY! VINO ȘI TU!

Frumuseţe, cosmetică şi îngrijire personală reprezintă paleta de servicii pe care le oferim la VANITY by Andreea Alexandra.

Frumusețea și răsfățul sunt ingredientele ideale pentru o primavară frumoasă sub sigla unuia dintre cele mai noi saloane din Pitești – VANITY by Andreea Alexandra.  Vrem să vi le asigurăm cu oferte de nerefuzat!
Suntem decise să vă răsfățăm cu produse de calitate, disponibilitate, zâmbete, prețuri atractive și pachete ofertă, indiferent dacă vorbim de hair styling, unghii tehnice, manichiură, pedichiură, pensat, epilare, cosmetică, make up profesional sau gene fir cu fir – 1D, 2D și 3D.

 SUNĂ acum pentru programare la numărul de telefon: 0742.945.641