Vanity Beauty Studio - cea mai bună îngrijire pentru unghiile tale!

Mainile ingrijite reprezinta cartea de vizita a unei femei. Si cum frumusetea mainilor este pusa in valoare de estetica unghiilor, aici vei gasi ultimele procedee de ingrijire si infrumusetare a acestora.
De la manichiura clasica, french pana la unghiile cu gel (o inventie apreciata de majoritatea femeilor), specialistii Vanity Beauty Studio ridica infrumusetarea unghiilor la nivel de arta, utilizand produse profesionale de top.

La baza muncii acestora stă îngrijirea și tratarea unghiilor, dar rezultatul final, de cele mai multe ori, sunt niște unghii fie cu un aspect perfect natural fie un aspect extravagant, gata de prezentat în club sau pe scenă.

CITEȘTE ȘI ... REDEFINEȘTE-ȚI FRUMUSEȚEA LA VANITY BEAUTY STUDIO!


Inainte de a pleca la mare ,la munte sau la un eveniment important, stim ca manichiura cu gel este un  element important pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon Vanity Beauty Studio.


Unde ne puteți găsi?

Pitești, Strada Exercițiu, Bloc A9 , Scara C , parter.

 

Redeschis de curând într-o nouă locație, VANITY te răsfață, cu următoarele  oferte create special pentru tine: 


Locurile sunt limitate! Așadar, pentru progrămări vă rugăm să ne anuntați din timp prin mesaj privat sau la numărulr de telefon: 0742945641. 

  • La o constructie gel plătești 85 de lei

       •  La o întretinere gel plătești 70 lei

Descoperă VANITY by Andreea Alexandra pe Facebook.:  Vanity Beauty Studio!