Valoarea înainte de toate, indiferent de vârstă!

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: dr. Tiberiu-Gabriel Irimia
Vârsta: 46 de ani
Ocupaţie: - medic dentist, doctor în științe medicale, specialitatea chirurgie orală și maxilo-facială, competenţă implantologie; 
- consilier local PNL;
Pasiuni: motocicletele, sporturile nautice, arta, arhitectura, designul, muzica rock şi clasică, pianist, fondator al formației Rock Kapela; excelente abilităţi de comunicare, sociabil, adaptabil, responsabil şi ambiţios. 

----------------------------------------------------------------


Se împarte între managementul medical şi administraţia publică, dorind să pună umărul la transformarea municipiului Piteşti. Dr. Tiberiu Irimia a acumulat peste 20 de ani de experiență în domeniul medical și în managementul instituțiilor medicale, fiind director și cofondator al primului centru medical privat și al primului spital privat din județul Argeș, director al centrului de dializă renală Nephrocenter. În 2019, a făcut pasul spre politică, alegând PNL, şi a fost ales consilier local la alegerile din toamna anului 2020. Este căsătorit şi tatăl a doi copii minunaţi.


Cu două decenii de management la activ, adept al dezvoltării personale continue, consideră că

„pentru orice manager responsabil provocarea trebuie să vizeze buna cunoaștere a domeniului şi a sistemului pe care vrea să-l conducă. Altfel spus, eu conduc doar ce știu. Alte veleități s-au demonstrat deja de-a dreptul periculoase!” 


Din perspectiva dr. Tiberiu Irimia, generaţia actuală de specialişti are ca avantaj circulaţia în timp real a informaţiei.

„Aproape orice facem se desfăşoara în timp real datorită evoluţiei tehnologiei de orice fel. Observ şi multe dezavantaje. Această generație e în mare dezavantaj, pentru că se vrea «șefă», dar ignoră obligațiile și eforturile pe care le are în funcții manageriale. Și iată că această superbie a adus daune incomensurabile țării. În concluzie, valoarea înainte de toate, indiferent de vârstă!”, este concluzia acestuia. 


Cum a fost ultimul an şi cum întrevede depăşirea obstacolelor impuse de pandemie?

„În toată această perioadă, de la debutul pandemiei, Clinica Dr. Irimia a fost deschisă. Absolut tot personalul nostru, de la medici, asistenţi, infirmieri, a înţeles că situaţia era în mâna noastră. Sub nicio formă noi nu puteam să ne speriem şi să fugim din calea pandemiei. Nu ne-a fost deloc uşor. Ce s-ar fi întâmplat dacă tot personalul medical stătea acasă de frica pandemiei? Noi toţi am înţeles că aceasta este misiunea personalului medical. Exact ca la război. Cred că noi toţi am avut multe de învăţat. 
Din punctul meu de vedere, această perioadă ne-a adus cu picioarele pe pământ. Cred că ne-am dat seama cât de importante sunt în viața noastră familia, sănătatea, credinţa. Consider că vaccinarea este singura soluţie de revenire la o viaţă normală. Abia aştept ziua în care vom renunţa la măşti.” 


Pentru 2021 şi-a propus să continue dezvoltarea businessului.

„Din anul 1991, adică de la înfiinţarea clinicii pe care o conduc, în fiecare an ne-am propus să dezvoltăm câte ceva şi am reuşit. Niciodată nu am stat pe loc. Este un bun moment pentru accesarea de fonduri europene să dezvoltăm sau să redresăm companiile.”, a mai explicat dr. Tiberiu Irimia.