Valeriu Gheorghiță: Începe maratonul de vaccinare în România!

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat că, începând de marți, 4 mai, începe maratonul de vaccinare în șapte spitale militare din România, proiect care ar trebui să asigure ”un număr cât mai mare de persoane vaccinate"

"În perioada 4-11 mai, în cele şapte spitale militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara se desfăşoară un maraton al vaccinării pe o perioadă de 24 de ore din 24, în care orice persoană care doreşte să se vaccineze se prezintă direct la centrul de vaccinare cu Cartea de Identitate sau cu un document de identitate valabil pentru a se vaccina.

Încurajăm ca toţi cei care doresc să se vaccineze să se adreseze acestor unităţi medicale, acestor centre de vaccinare. Este un efort pe care colegii noştri îl fac şi mi-aș dori să fie un succes. Cred că în felul acesta putem să asigurăm un număr cât mai mare de persoane vaccinate", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Valeriu Gheorghiţă.

 

Sursa: antena3.ro