Valentin Vișoiu dezvoltă un proiect imobiliar de lux în Capitală alături de proprietarul Mobexpert

Omul de afaceri piteștean Valentin Vișoiu, managerul grupului de firme Conarg, va demara construcția unui proiect rezidențial în București, zona Domenii, alături de Dan Șucu, patronul Mobexpert.

Un nou complex de apartamente de lux se va construi în București!  Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, va începe alături de constructorul Conarg, din Piteşti,  un proiect rezidenţial nou , numit Arcadia Apartments. Acesta urmează a fi construit în zona Domenii-Expoziţiei şi în apropierea  staţiei de metrou Griviţa din Capitală. Noul complex va avea 1.000 de apartamente.

„Am cumpărat prin compania DVD Residential Imobiliare un teren de 3 hectare lângă Parcul Copilului, aproape de Piaţa Domenii, iar pe acesta am demarat deja prima fază a proiectului rezidenţial“, a declarat omul de afaceri Dan Şucu pentru  www.zf.ro .

Noile apartamente vor avea un preț cuprins între 1.300 şi 1.500 de euro fără TVA pe metrul pătrat construit. Terenul ce este situat în zona Domenii-Expoziției are o suprafață de 3 hectare, reprezentând un pol important de birouri în dezvoltare după anunțarea construcției liniei de metrou spre aeroportul Otopeni.

Totodată, anul acesta, Dan Șucu  a rulat aproape 180 mil, euro din vânzări de mobilă prin grupul Mobexpert.