Valentin Deaconescu - un om de afaceri care doreşte să fie vocea tinerilor în Consiliul Judeţean Argeş

Exponenţii mediului privat argeşean şi-au făcut loc pe listele de candidaţi la alegerile locale din toamnă. Printre aceştia îl remarcăm şi pe Valentin Deaconescu, un om de afaceri piteştean care îşi doreşte să fie vocea tinerilor din Consiliul Judeţean Argeş. Acesta se află pe lista candidaţilor din partea Partidului Naţional Liberal, care este deschisă de către Emanuel Soare, cel care a fost prefectul Argeşului în ultimele 6 luni, şi care are printre priorităţile fundamentale educaţia, arătându-şi astfel susţinerea pentru noua generaţie. Conştient că doar prin prisma politicului poţi să iniţiezi şi să derulezi proiectele importante pentru comunitate, la începutul anului 2019 a ales să devină membru PNL Argeş.

„Sunt de părere că tinerii trebuie să se implice, să participe, nu doar să judece de pe margine.”, este argumentul care l-a adus în viaţa politică.

„Iniţial, am fost membru în biroul de conducere al PNL Piteşti, după puţin timp am devenit preşedintele TNL Piteşti, iar ulterior am preluat conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret şi, implicit, am devenit membru în Biroul Judeţean al PNL Argeş.”, ne-a descris acesta traseul său în interiorul PNL.  

 

 

 După atâția ani de stagnare și regres trebuie să ne eliberăm pentru ca Argeșul să aibă șansa dezvoltării


Intrat în competiţia pentru Consiliul Judeţean, omul de afaceri Valentin Deaconescu şi-a stabilit foarte clar obiectivul: să transforme ideile şi dorinţele tinerilor argeşeni în proiecte viabile. Însă, pentru a putea îndeplini acest ţel, mai întâi, tinerii trebuie ca pe 27 septembrie să se prezinte la urne. 


„Pe 27 septembrie, Argeșul poate urma calea dezvoltării și trebuie să nu o ratăm, stă la un vot distanță! Cred cu tărie că dezideratul de a avea un județ cu adevărat european, doar cu o administrație liberală se poate concretiza. Pe 27 septembrie, ne vom alege oamenii care hotărăsc soarta întregii comunități și trebuie să fim informați și proactivi. De ei depind investițiile, de ei depinde felul în care sunt folosite taxele și impozitele pe care le plătim, de ei depinde de cât de bine o vom duce ca o comunitate și felul, ritmul, direcția în care ne vom dezvolta. 
Chiar se poate și trebuie să răspundem la această chemare. Vreau să fiu acea persoană care să transforme ideile și dorințele tinerilor în realitate, în proiecte viabile și de viitor. Îmi doresc să reprezint tinerii din acest județ, pentru că știu care sunt nevoile și dorințele lor. Așadar, ziua de 27 septembrie vreau și trebuie să fie pentru viitor, să fie pentru proiecte și oameni care-și pun toată priceperea și credința pentru binele societății și al comunității. În perioada asta dificilă pentru toți trebuie să ne facem timp pentru soarta noastră. După atâția ani de stagnare și regres trebuie să ne eliberăm pentru ca Argeșul să aibă șansa dezvoltării. Să nu o ratăm!”, este mesajul transmis de Valentin Deaconescu. 


 

 

Valentin Deaconescu are 35 de ani, este tatăl a două fetiţe şi a activat până acum doar în mediul privat, de 13 ani conducând propria afacere, iar în viaţa de zi cu zi îşi pune familia în prim-plan. S-a implicat în politică din dorinţa de a schimba ceva în societatea actuală, pentru că a constatat că a aduce critici nu este nici suficient, nici eficient. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, promoţia 2008.

„Mi-am dorit şi mă implic cel mai mult pe partea socială. Vreau să fiu vocea tinerilor argeşeni!”, ne-a declarat acesta, definindu-şi planul de acţiune ca şi consilier judeţean.