Valea Iașului: Start proiectului de asfaltare!

Într-un articol anterior, vă anunțam că primarul comunei Valea Iașului, Nicolae Barbu, își propune ca în 2019 să aducă investiții majore în localitatea argeșeană. Printre acestea se numără și proiectele de infrastructură.

Astfel, în următoarea perioadă, mai multe străzi din comuna Valea Iașului vor intra într-un proces de modernizare prin asfaltare în perioada următoare, conform programului anual de investiții al primăriei din localitate.

„Vom aproba asfaltarea a peste 20 de străzi din localitate, însumând circa 16 km de drumuri locale și comunale. Toate străzile au legătură cu proiectul de extindere a rețelei de canalizare. Încercăm să respectăm ordinea firească a investițiilor, întâi canalizarea și apoi asfaltul, dar nu putem să stăm pe loc nici cu drumurile. În continuare așteptăm răspunsul ministerului în ceea ce privește finanțarea proiectului de extindere a rețelei de canalizare pe o lungime de 17 km, depus în anul 2017. De asemenea, alte două proiecte care vizează construcția a șase poduri și a unui dispensar uman în satul Mustățești sunt depuse la Ministerul Dezvoltării și așteaptă alocarea finanțărilor necesare implementării. Vom face și o reactualizare a devizelor de lucrări în raport cu prevederile OUG 114, respectând majorările salariale aprobate”, a declarat primarul Nicolae Barbu.