Val de scumpiri. Ion Mînzînă: Sub propaganda creșterii economice, guvernanții ascund realitatea scumpirilor masive!

1 iulie vine cu un nou val de scumpiri. Liberalizarea domeniul energetic, greșită așa cum declară Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, dar și anularea măsurilor de protecție adoptate de PSD, vor face ca tarifele la gaze naturale să crească cu 20%,  la fel cum s-a întâmplat și în cazul tarifului la energia electrică. 

”Pe lângă noile scumpiri la alimente și la produsele de bază, de la 1 iulie se vor majora și prețurile din domeniul construcțiilor cu aproximativ 40%, ceea ce va afecta grav contractele pentru dezvoltarea infrastructurii aflate în derulare la nivel național. 

În perioada guvernării PSD au crescut pensiile, salariile, alocațiile pentru copii, iar creșterea economică a fost reală și s-a resimțit în buzunarul fiecărui român! Actuala guvernare nu știe decât să recurgă la înghețarea sau tăierea veniturilor și să îi condamne pe români la sărăcie!”, susține Ion Mînzînă.

 

 

PNL, USR și UDMR sărăcesc sistematic populația și nu iau nicio măsură care să stopeze creșterea explozivă a inflației

 

”După ce a blocat majorarea salariilor și a pensiilor românilor și a refuzat majorarea indemnizațiilor copiilor, Guvernul Austerității vrea să meargă la Bruxelles pentru aprobarea Planul Național de Redresare și Reziliență cu un angajament oficial că va îngheța toate salariile și pensiile în următorii 3 ani și va majora taxele, ceea ce înseamnă că puterea de cumpărare a românilor se va prăbuși odată cu creșterea explozivă a prețurilor!”, a afirmat președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș.