Vaccinarea profesorilor: 2 centre mibile la UPIT!

Astăzi a început vaccinarea cadrelor didactice din toată țara. Peste 60 de mii de educatori, învățători și profesori urmează să fie imunizați cu serul anti-covid până pe 10 martie. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, a anunțat marți, într-o conferință de presă susținută la sediul Guvernului, că, începând de astăzi, personalul din Educație va avea prioritate în cadrul campaniei de vaccinare.

CITEȘTE ȘI ... (video) Proteste în centrul Piteștiului: Polițiștii au ieșit din nou în stradă


La Universitatea din Pitești au fost amenajate două centre mobile pentru acest proces de imunizare, care vor fi deschise de mâine.
Vorbim despre un centru aflat pe Gheorghe Doja, la cantina din campus, destinat celor cu vârsta până în 55 de ani și altul în Târgul din Vale, lângă Rectorat, pentru cei peste 55 ani. 

”Mă bucur că putem oferi tuturor angajaților din educație varianta unei vaccinări rapide, fără a mai fi nevoie de programări în platforma națională. 
Vă așteptăm cu drag pe toți cei ce doresc să se vaccineze. Așa vom crește sentimentul de siguranță sanitară în mediul școlar.”, transmite Dumitru Chirleșan, rectorul UPIT.