„Vacanța veselă” la Lexford Castel! Vezi programul Școlii de vară!

Veste pentru părinți și copii! Școala Gimnazială „Lexford Castel” organizează un program atractiv pentru Școala de vară/ Grădinița de vară, menit să vină, astfel, în ajutorul părinților.

Prin urmare, în perioada 17 iunie-23 august, va avea loc „Vacanța veselă”, pe module de o săptămână. Lexford Castel va desfășura programe educativ-creative, ce vor avea loc atât în incinta unității de învățământ, cât și în afara acesteia. Astfel, copiii vor îmbina mișcarea cu activitățile instructive și de divertisment.

Cei care îi vor îndruma pe micuți sunt instructori și profesori tineri, entuziaști, creativi și orientați către copii. Profesorii se vor implica pe toată durata de desfășurare a Școlii de vară și îi vor însoți pe cei mici pretutindeni.

Părinții pot alege pentru copii fie un orar combinat de activități care se desfășoară atât în incinta unității, cât și în exterior (excursii, drumeții, schimburi de experiență, ateliere libere), fie un program compact de activități derulate exclusiv la sediul unității.

„Pentru activitățile desfășurate în afara unității se pot percepe taxe separat. La aceste activități se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 2-12 ani, indiferent dacă sunt sau nu elevi ai unității noastre.

Școala de vară/ Grădinița de vară este organizată pe module de o săptămână, cu posibilitatea de a compacta două sau mai multe săptămâni, în funcție de programul de vacanță al familiei”, transmit reprezentanții  Școlii „Lexford Castel”.

 

TARIFE ȘCOALA DE VARĂ/GRĂDINIȚA DE VARĂ:

Program scurt: între orele 07:30 și 13:00 - 150 de lei/săptămână (5lei/zi masa)

Program mediu: între orele 07:30 și 14:00 - 200 lei/săptămână (15 lei-masa)

Program lung: între orele 07:30 și 18:00 - 260 lei/săptămână (17 lei-masa)

 

Pentru detalii sunați la numărul de telefon 0741771008