Uzina Dacia-Renault din Maroc - pericol pentru Uzina Dacia de la Mioveni? „pe termen lung, numărul de angajaţi...”

Uzina Dacia-Renault din Maroc - pericol pentru uzina Dacia de la Mioveni? „pe termen lung, numărul de angajaţi...”

Grație unui proiect de infrastructură de opt miliarde de euro, marocanii atrag investiții pe bandă rulantă. În Maroc a fost produs în această lună vehiculul Dacia cu numărul 1 milion, iar dezvoltarea rapidă a uzinei de la Melloussa ar trebui să dea fiori autorităților din România. 

Uzina care concurează cu cea românească de la Mioveni pentru proiectele oferite de grupul Renault a produs vehiculul cu numărul 1 milion, o dezvoltare atât de rapidă a unui proiect care, acum a devenit clar, ar trebui să dea fiori autorităţilor din România. Uzina de la Mioveni ar putea primi tot mai puţine proiecte, ele fiind pierdute în faţa concurenţilor din Maroc.

Citește și...NU RATA! Firmă din Argeș angajează! Salarii de peste 2400 lei! Vezi...

De altfel, chiar actualul preşedinte - director general al grupului Renault în România, Yves Caracatzanis, a declarat pentru Capital.ro că  „ pe termen lung, numărul de angajaţi din uzina de la Mioveni va depinde de nivelul activităţii.  Nu este decizia mea aici. Depinde câte proiecte vom avea şi ce vor decide şefii mei de la Paris în privinţa investiţiilor. Dar nu s-a discutat nimic pe tema asta. Știm doar că vom produce noul Duster la Mioveni şi că, apoi, va trebui să rămânem competitivi pentru ni se oferi spre fabricaţie noi produse”.

Citește și...Vezi VIDEO cu femeia care și-a bătut iubitul! Băutură, sex oral și telenovelă la Albota!