UTILAJE NOI PENTRU REGIA DE DRUMURI ARGEȘ!

UTILAJE NOI PENTRU REGIA DE DRUMURI ARGEȘ!

Odată cu venirea unei noi conduceri la Consiliul Judeţean Argeş, dotarea Regiei care se ocupă de administrarea a 1.200 de kilometri de drumuri judeţene pare a fi una dintre priorităţi, în condiţiile în care instituţia suferă cumplit la capitolul utilaje, fiind nevoită să plătească bani grei pe închirierea acestora de la firmele de construcţii.

Astfel, după ce noua administraţie judeţeană condusă de Dan Manu a pus în funcţiune staţia de asfalt de la Căteasca, după ce a achiziţionat laboratorul necesar funcţionării acesteia, la acest moment este pe punctul de a se finaliza o licitaţie pentru achiziţionarea a două autobasculante 8X4, a patru autoutilitare de transport muncitori şi a unui trailer. Şi investiţiile nu se opresc aici, iar, în dorinţa de a eficientiza activitatea Regiei de Drumuri şi la solicitarea conducerii, şi în 2017 vor fi făcute investiţii importante.

Astfel, potrivit proiectului de buget pentru acest an, Regia va mai beneficia de câteva utilaje absolut  necesare. În primul rând, va fi achiziţionat cântarul necesar staţiei de asfalt de la Căteasca, dar şi un cilindru compactor şi un buldoexcavator, care vor costa câteva miliarde, dar care vor fi extrem de utile în următorii ani. (A.M.)

sursa: saptamanalul ancheta