”Usturoi cât cuprinde” - Leacul Părintelui Calinic pentru COVID-19!

COVID-ul se teme de apă fierbinte, cel puţin asta crede IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, şi le-a spus oamenilor la slujbă. cesta a fost un apel lansat de preot la finalul unei slujbe cu credincioşii.

Înaltul prelat şi-a continuat predica îndemnându-i pe credincioşii veniţi la slujbă să ungă clanţele uşilor cu usturoi, pentru a le dezinfecta sau să împingă uşile cu genunchiul şi cu piciorul, pentru a se feri de coronavirus.

”Mănânc mult usturoi. Usturoiul îl tai şi ung clanţele uşilor, acolo unde locuiesc. Păi ştiu eu ce virus poate avea cel care apasă clanţa? Dar mai ales nu o ating cu mâna. Cu un prosop, cu o eşarfă… faceţi la fel! Sau deschideţi uşile cu genunchiul! Sau şi mai bine, desfiinţaţi uşile. Distanța păstrează prestanța

Faceţi gargară cu oţet. Şi un pic de sare. Nu uitaţi de apa caldă. Covidul ăsta se teme de apă fierbinte. Şi-atunci curăţaţi gâtul cu apă fierbinte şi un pic de oţet şi sare. Nu-i chiar plăcut, dar fuge orice virus de îşi rupe picioarele! Şi-apoi beţişoarele acelea, cum se fac testele, folosiţi-le la fel, cu amestecul acesta şi pe nas. Aşa prăjiţi Covidul! Ţuica, o minunăţie şi ea! Faceţi frecţie cu ţuică! Pe cap, pe spate, pe tot corpul!” , a spus IPS Calinic.

 

Cel mai nou bilanţ COVID în România

România a înregistrat, vineri, 9.489 de cazuri noi și 174 de decese. Până la 13 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 343.725 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 


Sursa: antena3.ro