USR PLUS Argeș a depus lista candidaților din Argeș pentru alegerile parlamentare!

USR PLUS Argeș a depus joi, la Biroul Electoral Argeș, lista candidaților din Argeș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

CITEȘTE ȘI ... Vești bune în UE! Germania ar urma să înceapă vaccinarea antiCOVID în decembrie!

 

Candidații USR PLUS pentru Camera Deputaților:

1- Ionuț Moșteanu deschide lista pentru Camera Deputaților. Ionuț Moșteanu candidează pentru un nou mandat de deputat după ce, timp de patru ani, i-a reprezentat pe argeșeni în Parlament și a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu și pentru alte proiecte mari de infrastructură. În 2016, Ionuț a fost secretar de stat în ministerul Transporturilor din guvernul tehnocrat și responsabilitatea sa principală a fost rezolvarea problemelor de management din companiile aflate în subordine, printre care Tarom, ROMATSA, Compania Națională de Aeroporturi București, Portul Constanța. Într-un timp scurt, a reușit să demită câțiva directori incompetenți și să rezolve confilictele cu sindicatele. Înainte de a intra în politică, Ionuț a lucrat peste 20 de ani în mediul privat, în companii multinaţionale (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor şi a trecut la alte provocări. Cea mai mare provocare din ultimii patru ani a fost lupta împotriva PSD, pentru o Românie demnă, fără hoție și construirea unei echipe puternice în Argeș, pregătită să reconstruiască Argeșul și România.

2- Adrian Ștefan Cîrstea. Președinte al filialei USR Argeș, absolvent al Colegiului IC Brătianu din Pitești și Facultății de Transporturi de la Politehnica București, a performat în domeniul său, lucrând mai mulți ani în proiectare, la Metroul SA București, unde a învățat ce înseamnă să planifici și să duci la capăt un plan. 

Din 2005 este antreprenor și a reușit să aducă în România unul din cele mai populare jocuri de societate recreativ-educative din lume - Coloniștii din Catan! După 15 ani, încă se mai ocup cu susținerea acestui fenomen, care a devenit un adevărat exemplu de educație alternativă. 

3 - Emilia Mateescu. A studiat Administrație Publică și Drept. O perioadă a fost cadru didactic. După terminarea Facultății de Drept a desfașurat mai multe profesii juridice liberale, avocat sau executor judecatoresc. În prezent desfășoară activitate juridică.

În 2012 a înființat Asociația Pro Aequitas, un ONG care promovează echitatea ca valoarea fundamentală pentru dezvoltarea durabilă a societății. 

Emilia Mateescu va aduce un plus parlamentului prin expertiza din domeniile juridice, educație și implicarea cetățenească din ultimii ani. 

CITEȘTE ȘI ... COVID-19: Reguli de urmat!

Lista pentru Camera Depuatilor este completată de Marina Ionuț, Cojan Mihail, Dragomirescu Mihai, Bărbulescu Mihail, Chiriță Viorica, Roșoi Robert, Pătrăscan Remus, Răducanu Gabriela și Belu Ion. 

 

Lista pentru Senat:

1 - Mircescu Ion Narcis deschide lista pentru Senatul României din partea USR PLUS. A activat o viața întreagă în privat, în prezent fiind antreprenor și director de vânzări pentru o multinațională. A decis să se implice în politică pentru că vrea să contribuie la modernizarea Argesului și României, pentru a avea și aici, acasă, condiții de viața ca în Occident. 

Lista este completată de Nedelcu Marius Sebastian - inginer, Crețu Rodica, Stan Florea și Gherman Alexandru. 

 

 Ionuț Moșteanu, deputat: “Alianța USR PLUS va continua în Parlament lupta începută în 2016. Am fost vocea voastră  împotriva abuzurilor regimului Dragnea și a hoției, și v-am arătat ce se întâmplă în spatele ușilor închise. 

Pe 6 decembrie avem nevoie de votul argeșenilor pentru ca și județul nostru să aibă reprezentanți în Parlament din partea Alianței USR PLUS, care să lupte pentru o Românie fără hoție. 

Reparăm ce a stricat PSD în justiție și reinstaurăm dreptatea în relația dintre cetățeni și demnitari prin eliminarea privilegiilor și a pensiilor speciale. Vrem să mergem mai departe, cu un proiect politic de modernizare a României și cu soluții inovatoare pentru serviciile publice. Suntem forța politică a schimbării și vrem să începem o nouă revoluție, a bunei guvernări, în toată țara.”