(video) Bucureștean vitezoman! Sub control judiciar după ce a comis mai multe infracțiuni rutiere

Update

Bucureșteanul prins de RADAR în timp ce conducea cu viteză excesivă pe DN73, Mărăcineni, deși avea permisul suspendat și consumase băuturi alcoolice, a fost reținut, seara trecută, pentru 24 de ore.

El a fost prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Instanța a decis ca acesta să fie pus sub control judiciar.

 

Urmărire ca în filme, sâmbătă dimineață, pe DN73, Mărăcineni. Un șofer de 52 de ani, din București, nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, după ce fusese depistat de aparatul RADAR conducând cu viteză excesivă.

Șoferul, însă, nu s-a conformat și a călcat și mai tare pedala de accelerație, dorind în acest fel să scape de oamenii legii. Nu a putut să își ducă planul de bun sfârșit, fiind blocat la scurt timp de polițiștii care au pornit în urmărirea lui.

Din verificări a reieșit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Mai mult, conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, reieșind o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit reprezentanților legii.

Bucureșteanul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, iar în urma cercetărilor s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără drept.