Urmăriți de Poliție pentru fapte grele - Prinși în Argeș! Un albanez, acuzat de tentativă de omor | Sursa Ta

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au depistat doi bărbați urmăriți la nivel național și internațional, precum și un al treilea bărbat, ce avea emis de o instanță din judetul Vâlcea, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Toți cei trei au fost încarcerați.

CITEȘTE ȘI ... Ultima etapă a relaxării în România va începe la 1 august. Care vor fi ultimele restricții ridicate

Primul depistat de polițiști a fost un bărbat urmărit la nivel național și internațional pentru tentativă de omor.
În ziua de 14 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au depistat un bărbat de 47 de ani, cetățean albanez cu domiciliul în România, urmărit în baza unui mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș la începutul anului în curs, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. 
Polițiștii de investigații criminale argeșeni, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, l-au depistat pe bărbat într-un imobil de pe raza localității Jilava, județul Ilfov.

CITEȘTE ȘI ... Atenție, turiști! Trafic restricționat în Brașov


Tot ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, privind pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea.
Cel în cauză a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept.

CITEȘTE ȘI ... Listă de cumpărături de 42,5 milioane lei la Spitalul Județean pentru pacienții cu COVID


În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, urmărit la nivel national și internațional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Brașov în anul 2016.
Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani, 8 luni și 523 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.

CITEȘTE ȘI ... Sorin Cîmpeanu: 90% dintre elevi vor merge la școală în săptămâna 17-21 mai

Toți cei trei bărbați au fost încarcerați.