Urgențe în Pitești! Un băiețel și doi bătrâni - blocați în propriile locuințe!

Pompierii din Pitești au intervenit, în cursul zilei de ieri, în mai multe zone ale Piteștiului. Apelurile la 112 anunțau că un băiețel era blocat în propriul apartament. La câteva ore distanță, pompierii au fost sesizați din nou, de această dată urgența fiind o femeie, în vârstă de 67 de ani, blocată în locuință și prezentând suspiciune de accident vascular cerebral.
Spre seară, pe Calea București, în jurul ore 21:00, un bătrân necesita ajutorul salvatorilor, acesta fiind găsit căzut în sufragerie.
În toate cele trei cazuri, pompierii din Pitești au reușit scoaterea persoanelor în stare stabilă.

CITEȘTE ȘI ... Dronă capturată în timp ce paraşuta un pachet în Penitenciarul Mioveni


Conform comunicatului ISU Argeș, în jurul ore 13:00, pompierii au intervenit pe strada Teilor, pentru deblocarea uşii de la dormitorul unui apartament situat la etajul doi, în apartament aflâdu-se blocat un băiețel de 9 ani. S-a pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon, cu ajutorul scării culisabile și s-a deblocat ușa.
În jurul ore 19:00, pompierii au fost solicitați pe Petru Rareș, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul patru. S-a pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare, în interior fiind găsită proprietara, de 67 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la spital.
În jurul orei 21:00, salvatorii au intervenit pe strada Calea București, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul unu. S-a pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare, în interior fiind găsit proprietarul, de 91 de ani, căzut în sufragerie. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital.