URGENȚĂ! Președintele Dacia Mioveni, în stare critică, are nevoie de sânge!

URGENȚĂ! Președintele Dacia Mioveni, în stare critică, are nevoie de sânge!


Reprezentanții Consiliului Județean Argeș au transmit un mesaj către toți cei care îl pot ajuta pe Adrian Ștefa, consilier județean și fost președinte Dacia Mioveni.

Adrian Ștefan are nevoie urgentă de sânge, de trei luni luptându-se să trăiască.

„Colegul nostru, consilierul judeţean Adrian Ştefan, trece prin momente de grea încercare. În prezent, acesta este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!

De trei luni, Adrian Ștefan luptă să trăiască. În tot acest timp, a trecut printr-o infecție pulmonară puternică și a fost în comă indusă mai mult de 14 zile. Familia anunță că, în acest moment, starea colegului nostru este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă. Procesul de dezintubare necesită o traheostomie. Întrucât sistemul imunitar este foarte slăbit și nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut, ADRIAN ȘTEFAN ARE NEVOIE DE SÂNGE!”, transmite Consiliul Județean Argeș.

Cei care doresc să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină, sunt așteptați în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București.

De asemenea, primarul Ion Georgescu face apel către toți cei care îl pot ajuta pe Adrian Ștefan:

„Colegul nostru, Adrian Ştefan - Director comercial la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni  este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!
După mai bine de trei luni de grele încercări și proceduri medicale, familia anunță că, în acest moment, starea colegului nostru este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă, sistemul său imunitar este foarte slăbit, iar nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut.
Facem apel la toți cei care doresc să doneze sânge - indiferent de grupa sanguină, să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, Str. Negru Vodă nr. 43, tel. 0348 430639, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București - medic Iliescu Lelia, ATI1, Corp B.”

 


Din luna noiembrie, problemele de sănătate ale consilierului judeţean Ştefan Adrian s-au agravat, starea sa deteriorându-se rapid. Ultima dată a fost văzut de colegii de CJ în şedinţa din decembrie, unde a venit în cărucior cu rotile. Acesta nu mai putea să meargă din luna noiembrie, debutul acestei afecţiuni fiind brusc.