Un fost jandarm a fost găsit mort în râpă! Prima ipoteza a anchetatorilor, sinucidere (video)

Update ora 21:10

Potrivit ultimelor informații, bărbatul de 53 de ani, care a fost găsit mort într-o râpă, a activat in cadrul Jandarmeriei Argeș. Din anul 2004 s-a pensionat pe caz de boală.

Update ora 20:30


Bărbatul a fost extras de către salvamontiști și jandarmii montani, însă, din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul omului. La fața locului au ajuns și anchetatorii. Mașina omului a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Topoloveni-Dobrești. 

La locul tragediei este așteptată fosta soție a bărbatului pentru identificarea cadavrului.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, una dintre ele fiind cea a sinuciderii. Potrivit acestora, se pare că autoturismul persoanei decedate ar fi lovit un parapet, dar bărbatul nu ar fi căzut în acel moment în râpă. Există posibilitatea ca, ulterior, omul să se fi aruncat în gol. 


Se pare că în urmă cu trei ani, bărbatul ar fi avut probleme de sănătate destul de grave, însă nu se știe cu exactitate ce l-ar fi putut împinge să recurgă la acest gest, în cazul în care se va confirma varianta sinuciderii.

 


 

Poliștii și salvamontiștii intervin în aceste momente pentru a scoate  un șofer care a căzut într-o râpă. Se întâmplă pe DN 7 C Transfagarasan.

CITEȘTE ȘI ... A jefuit un bătrân de 71 de ani! Argeșean reținut


Se pare că autoturismul persoanei este intrat în parapet și parțial suspendat. 

Pentru extragerea victimei intervin salvamontiștii și jandarmii montani. Concomitent, politistii fac verificari pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

Foto/ video: Jandarmeria și Salvamont Argeș