(VIDEO) Spiderman a fost transferat la Floreasca

UPDATE

 

Tânărul de 21 de ani din Ucraina care a ajuns aseară la Spitalul Judeţean Argeş, cu piciorul drept rupt a fost transportat cu o ambulanţă la Floreasca, în Bucureşti. Medicii din Capitală îl vor supune pe acrobat la mai multe investigaţii şi intervenţii chirurgicale. Portivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti din Piteşti, Andreea Vasile, transferul s-a făcut, la cererea aparţinătorilor în urma analizelor şi radiogafiilor efectuate.

Reamintim că trupa de circ din care face parte tânărul rănit se află cantonată în parcarea unui magazin de bricolaj de la Piteşti, acolo unde susţine spectacole. În fiecare zi sunt repetiţii, iar la cea de aseară persoana care îl interpreta pe Spiderman trebuia să facă un salt care să impresioneze, numai că tânărul fie nu a făcut o priză corespunzător, fie a alunecat, aşa că a căzut de la 3 metri înălţime. Inspectorii ITM au deschis o anchetă în acest caz, dat fiind faptul că incidentul s-a produs la locul de muncă al bărbatului.

 

Update

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, ucrainean, artist la Circo Acquatico Bellucci. Potrivit anchetatorilor, tânărul se afla în timpul unei repetiții și efectua o acrobație în momentul accidentării.

În spectacolul de la circ, oamenii pot urmări acrobații care au în prim-plan supereroi. Se pare că tânărul accidentat îl interpreta pe Spiderman.

Artistul a fost preluat, conștient, de către echipajul medical și transportat la spital, cu suspiciune de fractură la un picior.

Inspectorii ITM urmează să ajungă la fața locului pentru a demara o anchetă în acest caz.
 

Incident nefericit, în urmă cu puțin timp, în Pitești. Un artist de la Circul de lângă Dedeman, a căzut de la înălțime, de la o distanță de 3-4 metri.

La fața locului se deplasează un echipaj Smurd TIM.

Revenim.