Urgență în centrul Piteștiului - Bărbați căzuți în stradă!

Acum, o persoana s-a prăbușit în stradă, în zona centrală a municipiului Pitești. Se pare că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani. Potrivit celui care a sunat după ajutor, omul este inconstient.  La fața locului a fost solicitat un echipaj medical. Tot azi, a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Ambulanței, în Centru, acolo unui alt bărbat i s-a făcut rău. Acesta a fost preluat, in stare de conștiență, și transportat la Spitalul Județean Argeș, pentru investigații suplimentare.

CITEȘTE ȘI ... ALERTĂ! Caniculă până duminică! La ce riscuri este expus organismul?

 

NU UITAȚI! ALERTĂ de CANICULĂ!

Meteorologii anunță patru zile de caniculă în toată țara. În cursul zilelor de joi, vineri, sâmbătă și duminică valul de căldură se va extinde, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35…37 de grade, joi (8 august) local în sudul și estul țării, vineri și sâmbătă (9 și 10 august) pe arii restrânse în sud, iar duminică (11 august) în toate zonele de câmpie și podiș.      

Indicele temperatură-umezeală va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi, în regiunile din jumătatea de sud a țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. În intervalul menționat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral și în Dealurile de Vest.