UPIT lansează un concurs de rebranding! Premiul este de 500 euro!

Universitatea din Pitești lansează un concurs inedit pentru întreaga comunitate universitară. Este vorba despre un concurs de rebranding, care va fi remunerat cu un premiul de 500 de euro.
La această competiție se pot înscrie studenți, dar și echipe formate din studenți și profesori.
Ideea centrală este ca echipele să-și prezinte un pachet de rebranding, pachet format din logo; paletă cromatică; slogan; pliant; flyer; broșură; afiș/ poster; roll-up; banner; cover și poză de profil Facebook.
Elementele realizate trebuie să fie salvate individual în format PDF, să fie print-ready, să conțină detaliile tehnice necesare imprimării (format) și să fie transmise sub formă de arhivă la adresa comunicare@upit.ro până la data de 16 decembrie, ora 16.

CITEȘTE ȘI ... Crăciun de vis la Bâlea Lac! S-a deschis hotelul de gheață!


Concursul urmărește să se pună în valoare Universitatea din Pitești: caracter regional; universitate a mediului socio-economic; localizarea într-un oraș liniștit, confortabil; calitate și angajabilitate; tradiție în școlarizarea studenților internaționali.
Votul publicului va conta!
În data de 21 decembrie va fi organizată o expoziție la Academica. Votul spectatorilor va conta în proporție de 40%, restul de 60% reprezentând deliberarea juriului.
Câștigătorul va fi anunțat pe 22 decembrie, premiul cel mare contând în suma de 500 de euro.
Și cei care vor obține locul doi sau trei vor avea de câștigat, locul II - 300 de euro și locul III - 200 de euro.