UPDATE! Valuri de schimbări la Primăria Bradu

UPDATE: In cursul zilei de azi au aparut informații cum că, o altă persoană din primărie ar fi zburat de la locul de muncă.

Se pare că, in ședința de ieri, Dănuț Stroe s-a contrat cu Robert Iorga (angajat in primărie), acuzându-l pe acesta că i-a făcut poze in curtea primăriei, când a depus jurământul. Astăzi, domnul Iorga a fost trimis acasă. Robert Iorga era angajat pe perioadă determinată, de 2 luni, urmând ca, in aproximativ o lună, să dea concurs pentru postul de arhivar al primăriei.

Legat de aceste episod, precum și de cele semnalate in cursul aceste dimineți, Dănuț Stroe a declarat pentru Sursata.ro că nu are nimic cu persoanele in cauză și a acționat legal: "Robert Iorga era angajat ca și consilier personal al primarului, cu contract pe perioadă determinată, adică pe perioada mandatului primarului. Cum mandatul de primar interimar al domnului Fratică s-a terminat, s-a incheiat si contractul pentru postul de consilier personal. Pentru postul de arhivar, cand va fi scos la concurs, domnul Iorga, cu cea mai mare plăcere, se poate inscrie.

Cu privire la situația de ieri, cu secretara primăriei, am făcut o inlocuire. Doamna Mihaela Alexe avea atribuții de secretar, dar era angajată ca și asistent social. Am luat atribuțiile de la ea și le-am dat juristei Eleonora Chiran.

De asemenea, in legătură cu camerele video din primărie, aș dori să aduc ceva clarificări. Am deconectat camerele din birourile primăriei pentru că nu mi se părea corect ca oamenii să se simtă urmăriți la locul de muncă. Am lăsat camerele video din holuri, de la intrare, și perimetrul primăriei, pe exterior. In birouri am lăsat doar la casierie și in incăperea unde se află serverele."

Se pare că, ieri, a fost o zi cu mari tensiuni și schimbări de situații pe la Primăria Bradu. Dănuț Stroe s-a pus pe treabă, a schimbat yalele tuturor birourilor din primărie și a scos camerele de luat vederi din incinta clădirii.

Asta nu a fost tot, victimele incepând deja să apară. Stroe a organizat o ședință fulger, unde a dat decizia să i se inceteze raportul de muncă secretarei comunei, Mihaela Alexe, asupra căreia, cu nici o zi inainte, făcuse presiuni să ii semneze procesul verbal din ședința de depunere a jurământului. In locul acesteia a numit-o prin decizie pe Lili Chiran, omul său de incredere de foarte mulți ani, din primărie.

Se pare că furtuna de la Bradu este abia la inceput...