UPDATE! A vrut să se omoare, dar a ajuns în arest

Tragedie într-o familie din Bughea de Jos, noaptea trecută. Ajunși acasă după o zi de muncă, o femeie, în vârstă de 46 de ani, împreună cu fiul ei de 20 de ani, dar și cu concubinul acesteia de 34 de ani, au consumat alcool. La un moment dat, femeia i-a lăsat singuri pe cei doi, plecând la o vecină.

Între timp, băiatul ar fi luat un cuțit și ar fi amenințat că se omoară.

Pentru a-l împiedica, concubinul mamei sale a sărit să îi ia cuțitul, iar în acel moment, tânărul de 20 de ani l-a tăiat la gât pe acesta. Bărbatul de 34 de ani a fost transferat la un spital din Capitală, deoarece rana de la gât îi poate pune viața în pericol. Totodată, victima a fost tăiată și la un deget, cel mai probabil, atunci când a încercat să ia cuțitul din mâna fiului femeii cu care își împărțea viața.

În urma examinarii medico-legale si a cercetarilor politistilor, s-a constatat că a fost vorba de o tentativă de omor. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. In cauza a fost luata masura retinerii pe baza de ordonanta  pentru 24 de ore fata de baiatul de 20 de ani.