UPDATE! Tânărul care a provocat tragedia de la LEONI- REȚINUT

UPDATE ORA 17:40

După ce a fost audiat timp de câteva ore, Andrei Cristian Caramelea, șoferul care a provocat accidentul din curtea firmei Leoni, va fi reținut în scurt timp, pentru 24 de ore. Tânărul va sta în arest pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Accidentul petrecut în această dimineață în curtea firmei LEONI,care a șocat întreaga lume, s-a soldat cu peste 20 de victime. Conform ISU Argeș, pe lângă persoanele ajunse la spital și tânăra decedată, au fost foarte mulți oameni care au suferit atacuri de panică. Peste 15 persoane au primit îngrijiri la fața locului, iar alte câteva au primit îngrijiri la cabinetul firmei. 

Reamintim că tânărul care a provocat accidentul, Andrei Cristian Caramelea, în vârstă de 22 de ani, lucra și el la Leoni. Acesta a intrat cu mașina, marca BMW, în mai mulți colegi care se aflau în pauza de masă. Deși ințial s-a vehiculat ideea că tânărul ar fi produs accidentul din cauză că era nervos după ce a fost concediat de la locul de muncă, acesta a declarat că de fapt venise la servicu pentru a aduce ceva unei colege, iar apoi urma să intre la schimbul II.

Se pare că Andrei Cristian Caramelea, avea permisul din anul 2014, iar mașina era împrumutată. Audierile vor dura câteva ore, pentru că vor fi chemați și martori, iar apoi o să se decidă dacă șoferul va fi reținut. 

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! NOI DETALII - ACCIDENT MORTAL: O femeie decedată și mai mulți răniți la LEONI

În urma impactului, o tânără de 28 de ani, de naționalitate sârbă, a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite.