UPDATE! Fiul lui Răzvan Theodorescu a avut o moarte violentă!

UPDATE: Fiul fostului ministru al Culturii, a avut o moarte violentă și ar fi trăit dacă ar fi cerut ajutorul medicilor: „Moartea a fost violentă, cauzată de şocul toxic generat de posibila intoxicaţie cu venin provocată de muşcătura de şarpe, dar până nu vom avea toate examenele complementare, toate datele, nu ne putem pronunţa cu certitudine. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul in sistemul sangvin. Dacă ar fi primit serul antiviperin, da, ar fi supravieţuit”, a declarat şefa Serviciului de medicină legală din Argeş, Mihaela Popescu.

UPDATE Moartea fiului lui Răzvan Theodorescu este clasificată ca una suspectă, trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de la Corbeni pentru autopsie, în vederea stabilirii cu certitudine a modului cum a murit. Necropsia va fi făcută astăzi la Serviciul de Medicină Legală Argeș.

CITIȚI ȘI ... REVOLTĂTOR! Doi procurori şi câţiva poliţişti - bănuiţi de blaturi cu proxeneţii din Câmpulung

UPDATE Bărbatul găsit mort în această seară în comuna Corbeni este fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu. Ion Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, a murit într-o casă de vacanţă din Corbeni.  Băiatul ministrului se stabilise de vreme bună în comuna argeşeană, era necăsătorit şi nu avea copii. 

În weekend-ul acesta a fost împreună cu reprezentanții APIA la un control în teren în judeţul Gorj, acolo unde deținea mai multe proprietăți. Duminică în jurul prânzului, fiul lui Răzvan Theodorescu s-a întors acasă, acuzând stări de rău. Acesta a mărturisit unor prieteni că a fost mușcat la picior de un șarpe în timpul deplasărilor făcute în Gorj şi că are o stare de rău generală. După această întâmplare, nimeni nu a mai reușit să dea de el, iar în această după-amiază, o prietenă l-a descoperit fără viață în pat.

La fața locului se află poliţiştii care audiează vecinii și prietenii bărbatului cu referire la ultimele interacțiuni cu acesta.

Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Sincere condoleante domnului academician Răzvan Theodorescu pentru pierderea fiului dumnealui, Ion Vladimir Theodorescu.
Dumnezeu să-l odihneasca în pace!”

În urmă cu puțin timp, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort într-o casă din Curtea de Argeș. Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu.
Momentan, nu se cunosc cauzele decesului. Poliția se află la fața locului pentru cercetări.
Revenim cu detalii.