UPDATE ACCIDENT BĂICULEȘTI: VICTIMA ESTE ÎN COMĂ INDUSĂ!

UPDATE: Șoferul unui autoturism marca Opel Astra, în vârstă de 56 de ani, din Mioveni, a lovit marți seara un bărbat de 64 de ani, din Băiculești, care se anjazase în traversarea străzii printr-un loc nepermis. Victima a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean Pitești. Victima prezintă multiple traumatisme: piciorul drept rupt în două locuri, bazinul fracturat și răni la cap. Bărbatul se află la Terapie Intensivă, în comă indusă pentru oxigenarea creierului.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Un șofer care circula dispre Curtea de Argeș spre Pitești a lovit în plin un bărbat care se afla pe carosabil. Impactul a fost destul de puternic, victima fiind aruncată la câțiva metri distanță. Șoferul a sunat la 112 și o ambulanța de la Curtea de Argeș s-a deplasat la fața locului. Din primele informații, victima este conștientă însă nu poate comunica cu medicii care îi acordă îngrijri medicale la fața locului. 

În urmă cu câteva momente, în comuna Băiculești, medicii de la Ambulanță efectuau manevre de resuscitare în plină stradă unei persoane. Revenim.