Uniți în tupeu și frică! Au furat o mașină și au abandonat-o. Șoferul nu avea carnet

Trei tineri, cu vârste de 18, 25 și 26 de ani, au fost reținuți, fiind suspecți de furt și conducerea fără drept a unui vehicul. Băieții, unul din Călinești și alți doi din Topoloveni, au furat, duminică noaptea, o mașină din curtea unui bărbat de 50 de ani, din Topoloveni. Hoții au plecat la drum și după un kilometru distanță au abandonat autoturismul.

CITEȘTE ȘI ... Restaurantele rămân închise după 15 mai!

Furtul a fost reclamat, iar poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Topoloveni i-au prins pe făptași. În noaptea incidentului, tânărul de 26 de ani a fost cel care s-a urcat la volan. Oamenii legii au descoperit că băiatul nu deținea permis de conducere. 

CITEȘTE ȘI ... Argeșean reținut. Adolescentă din Pitești - exploatată sexual în Elveția!


Astfel, după cele întâmplate, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Totodată, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea măsurilor specifice stării de urgenţă, cu amendă în valoare de câte 2.000 de lei fiecare.