Uniți de aceleași valori, parteneri pe același drum în carieră

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Andrei Stan
Vârsta: 30 de ani 
Ocupație: notar public asociat
Studii: Facultatea de Drept| Masterat în Drept 
Pasiuni: : Sport si mișcare în natură, sporturile de iarnă în special, călătorii în ținuturi inedite

Nume: Cristian Stan
Vârsta: 25 de ani 
Ocupație: notar public stagiar | Creator de conținut online 
Studii: Facultatea de Drept  
Pasiuni: scrisul, cititul, dezvoltarea personală și spirituală

----------------------------------------------------------------


Așchia nu sare departe de trunchi, iar Andrei și Cristian Stan demonstrează extrem de bine valabilitatea acestui proverb. Provenind dintr-o familie unită, în care tatăl lor a dezvoltat cu eficiență orice proiect de business pe care și l-a propus, iar mama lor reprezintă unul dintre cei mai cunoscuți și respectați notari din sistemul argeșean, cei doi tineri au ales să acționeze cu aceeași tenacitate, responsabilitate și implicare și sunt, astăzi, continuatorii proiectului de succes dezvoltat de notarul Ana Stan în domeniul său de activitate. 

Andrei s-a alăturat primul muncii și provocărilor din cadrul cabinetului notarial. Specializat în Drept, cu un masterat în același domeniu și cu studii ulterioare la nivelul Institutului Notarial Român, Andrei Stan și-a început activitatea profesională când avea 24 de ani, în anul 2015, debutând în calitate de consilier juridic la nivelul cabinetului coordonat de Ana Stan. A reușit un rezultat impresionant la momentul examenului dur și puternic concurențial de acces în breasla notarilor publici din România și a devenit - trei ani mai târziu - notar public stagiar. Din 2020, este asociat în cadrul Societății Profesionale Notariale Stan & Asociații și își propune să ducă mai departe - cu energia, disponibilitatea la efort și adaptabilitatea specifică generației pe care o reprezintă la numai 30 de ani - tradiția, reputația și reușitele bifate de această societate. Se bazează pe aplecarea pe care o are către profesia aleasă, pe conectarea permanentă la dinamica domeniului său, la schimbările care marchează sistemul de funcționare și legiferare, pe comunicarea deschisă și eficientă cu clienții și pe expertiza dublată de energie și entuziasm.


Cristian Stan este, la rândul său, tânăr absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București și profesează ca notar. Separat de profesia pe care a îmbrățișat-o ca tradiție de familie și obiectiv de carieră, pasiunea sa pentru cunoaștere, respect și iubirea de sine l-a poziționat deja drept unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de dezvoltare personală și emoțională din România. În jurul ideilor sale s-a adunat o comunitate de peste 160.000 de persoane, reușind să ofere perspective despre respectul și iubirea de sine. Recent, tânărul de 24 de ani, a lansat cartea „Arta De A Te Iubi”, dedicând-o celor ce simt că au nevoie de ghidare în a îmbunătăți atât relația cu partenerul potrivit, cât și relația cu sine! 
Proiectele pentru anul  2021 vizează dezvoltarea unui platforme online dedicate generației tinere, în care această generație să găsească resursele necesare dezvoltării pe toate planurile: personal, emoțional, spiritual, financiar etc. Mai departe de atât, în 2022, Cristian Stan are în centrul atenției absolvirea Institutului Notarial Român, pentru a se alătura ca notar – asociat mamei și fratelui său.