Vrei să scapi de canicula? Piscinele sunt deschise!

 => Dacă nu aveți de gând să plecați la mare în acest weekend, puteți profita de soare şi apă și la piscinele din Argeș

Ai chef de o baie rece şi o sesiune de bronzat aproape de casă? Nimic mai simplu! Ai la dispoziţie mai multe destinaţii de relaxare şi distracţie unde vei avea parte de toate ingredientele unui weekend reuşit, cu apă, soare şi atmosferă de party, pentru că cele mai căutate piscine și-au deschis deja porţile pentru acest sfârşit de săptămână:

  • Duminica trecută s-a deschis oficial cea mai exclusivistă locație de vară din Argeș: Sunrise Beach Resort. Într-un cadru natural, cu deschidere de 50 m spre lacul Budeasa, complexul dispune de o piscină de 350 de metri pătrați. 
  • La Shaker Beach Budeasa petreci 2 zile alături de DJ Apple Juice, MC Crissa și Dj Niku Vîlcu, de la ora 13:00, pe plaja din incinta complexului. În ambianţa muzicii bune, vă puteți relaxa la soare în baldachine. Adresă: Budeasa Mare, Nr. 242 bis. Pentru rezervari, sunati la 0766 959 959.
  • Royal Park vă așteaptă să profitați de piscină și de baldachine, dar şi de preparatele delicioase pregătite de pricepuţii bucătari ai complexului în comuna Bascov, vizavi de baraj.
  • În Topoloveni, Piscina Army Beach vă așteaptă cu muzică bună, piscină cu apă curată și sezlonguri.

=> Bazinele din Pitești pot fi luate cu asalt de cei mici

Nici bazele de agrement din Pitești și Mioveni nu se lasă mai prejos, oferind același confort pe sezlonguri ca piscinele private de lux.
În Pitești vă puteți bronza la Baza de Agrement Trivale, unde există bazine pentru toate vârstele, inclusiv piscină special amenajată pentru copii. De asemenea, plaje sunt amenajate și la ştrandul din Tudor Vladimirescu, dar și la cel de lângă Bazinul Olimpic. Tarifele sunt de 7 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii.

La Mioveni, Baza de Agrement Bemo îi aşteaptă pe toți cei care vor să se răcorească în bazine dar și pe cei care vor să se relaxeze la terasă sau la foișoarele de pe plajă.

=>  Teatrul Aschiuță din Pitești îi invită pe cei mici la spectacol 

Teatrul de păpuşi a pregătit pentru cei mici un frumos spectacol. Copiii sunt aşteptaţi duminică, începând cu ora 11.30, pentru a descoperi „Legenda Lacului Învârtita”. Spectacolul are loc în Sala mare a Teatrului Alexandru Davila.

=> Nu ratați filmele zilei la Cinema City - Pitești Mall!

Cinema City te invită la film şi la o porţie de popcorn sau nachos! În acest weekend rulează filme pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: "Jaful perfect", "Alice în Ţara Oglinzilor", "În căutarea lui Doly", "Ziua independenţei - Renaşterea" sunt doar câteva dintre peliculele pe care le puteţi viziona la cinematograful din Piteşti Mall.