Un ziarist spaniol:„Cristian Mitrofan nu este un politician tipic. Este un lider apropiat, accesibil, cu caracter”

„Oricine îl cunoaște pe Cristian Mitrofan știe că nu se confruntă cu un politician tipic. Un lider care întruchipează perfect valorile care îl caracterizează: apropiat, accesibil, cu caracter, nu evită nicio întrebare, ci răspunde în limbaj simplu, lăsând lucrurile clare, astfel încât să fie înțeles. Încrederea în sine, în colegii săi și în proiectul său este izbitoare. Oamenii sunt dornici de schimbări, se percepe asta în stradă, se vede în mediul înconjurător. Cetățenii doresc să participe, să contribuie și mai ales să fie ascultați cu adevărat. Curtea de Argeș a rămas mult în urmă, s-a oprit pur și simplu în timp. Există greșeli mari, lipsește energie, vitalitate și entuziasm. Există un proverb ce spune că ceea ce nu îmbunătățește, degenerează întotdeauna și, dacă nu se îmbunătățește, Curtea de Argeș, din păcate, se agravează pe an ce trece. Uitați-vă, comparați și, dacă găsiți ceva mai bun decât Cristian Mitrofan, veți fi greșit. Este timpul pentru schimbări, repet: este acum sau niciodată.”,  sunt mărturisirile lui Jafet Barreto, un tânăr spaniol jurist, scriitor și ziarist ce are strânse legături cu orașul Curtea de Arges. 

 

 

 PRIORITĂȚILE LUI CRISTIAN MITROFAN PENTRU CURTEA DE ARGEȘ

 

 Spitalul Municipal Curtea de Argeș trebuie ridicat la standarde europene


Sănătatea este cel mai de preț lucru din viața noastră și, după cum am văzut în ultimul an, a întregii comunități. Spitalul Municipal Curtea de Argeș trebuie ridicat la standarde europene, prin reabilitarea unor secții deja existente și investiții serioase în înființarea unor secții noi, cum ar fi cea de recuperare medicală postoperatorie, pe care nu o avem. Realitatea medicală din Curtea de Argeș este o poveste tristă despre drumuri la spitale din alte orașe. Această poveste este o realitate a multora dintre noi și se întâmplă, pentru că din Spitalul Municipal Curtea de Argeș lipsesc aparate importante pentru desfășurarea activității medicale de analiză și diagnosticare. Trebuie să investim în sănătatea locuitorilor Curții de Argeș.

 

 

 Programul pentru reconstruirea municipiului include şi reabilitarea termică a clădirilor


Programul de reabilitare termică trebuie să înceapă cât mai curând în Curtea de Argeș! Pentru toate blocurile, fără excepție. Nu trebuie lăsați la o parte nici proprietății de case, pentru că și ei plătesc în mod egal cu ceilalți cetățeni contribuții la primărie. Programul meu pentru reconstruirea și regândirea municipiului Curtea de Argeș are în vedere un program dezvoltat de reabilitare termică a clădirilor, care se extinde și include și oamenii din Curtea de Argeș care locuiesc la case.

 

 

 Dezvoltarea unei zone industriale după modelul din Oradea


Pentru ca orașul și locuitorii lui să prospere, avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, aici, la noi acasă. Avem în plan dezvoltarea unei zone industriale după modelul din Oradea pentru a atrage companii şi investitori puternici, care să ofere salarii mai mari. Vom crește calitatea vieții prin dezvoltare economică. Aceasta va aduce bani mai mulți la bugetul local, investiții în infrastructură, care să asigure și mai multe locuri de muncă și venituri mai mari pentru oameni.

 

 

 Cetăţenii din Curtea de Argeş au nevoie de apă potabilă curată și ieftină! 


În viitorul mandat de primar, voi munci pentru a aduce Curtea de Argeş la normalitate, în rând cu orașele civilizate! Pentru că știm cu toții că se poate, nu prin cuvinte mari, ci prin muncă, să refacem stația de epurare, să renovăm rețeaua de apă și canalizare și să o extindem acolo unde este nevoie. Fără acestea nu putem vorbi despre turism dezvoltat sau educație. Cu siguranță fără acestea nu putem vorbi nici despre sănătatea locuitorilor Curții de Argeș și dezvoltarea orașului.