Un zâmbet de vedetă, un zâmbet de invidiat! Doar la Implant & Esthetic Center

Mai nou, se pare că poți spune foarte multe despre o persoană după grija pe care aceasta o acordă dinților săi. Nu este deci de mirare că foarte multă lume tratează cu seriozitate orice afecțiune a dinților și nu e de mirare nici că foarte mulți aleg să se îndrepte către diverse proceduri de cosmetică dentară, precum aparatele dentare sau albirea dinților, pentru a obține un zâmbet de invidiat.

E bine de știut însă că pentru a avea dinți frumoși, trebuie să avem o igienă orală excelentă. Dar ce înseamnă acest lucru în practică? Nu este vorba doar de periajul regulat al dinților, ci de cum se face acest periaj. De exemplu, poate nu foarte mulți știu că, după consumul unor alimente acide, nu este indicat un periaj imediat, deoarece acesta poate determina eroziunea smalțului. Deoarece acidul din alimente rămâne pe dinți o bună perioadă de timp, acesta poate face ca smalțul să devină vulnerabil iar în momentul în care intervine periajul imediat, acesta să producă de fapt mici eroziuni ale smalțului, care, în timp, vor dăuna dinților.

Am amintit de albire dentară și de aparate dentare, însă nu am spus nimic de golurile dintre dinți. Există remedii excelente și pentru acest lucru, fațetele dentare, folosite foarte des la corecția estetică a dinților anteriori.


Acum, și tu poți avea dinții pe care ți-i dorești, grație clinicii Implant&Esthetics Center, a cărei menire este să-ți aducă zâmbetul perfect.

 

Clinica stomatologica Implant & Esthetic Center este specializată pe întreaga gamă de servicii stomatologice și dispune de următoarele servicii:
- implant dentar
- chirurgie orala
- protetica dentara: lucrari din portelan pe zirconiu, aur platinat, lucrari pe implanturi dentare,proteze acrilice si scheletate pe implant dentar
- estetica dentara: fatete portelan, albire dentara cu lampa ZOOM ADVANCET POWER
- radiologie dentara intraorala si panoramica in format digital (radiatii reduse cu 80%)

 


 

Nu mai ezitati!

Consultatii si detalii: strada Armand Calinescu, nr. 2, etaj 3 - 0 348 440 022


 

DATE DE CONTACT SUPLIMENTARE

iecenter.ro

Implant & Esthetic Center Facebook

 

Companie membra a grupului Implant & Esthetic Center din Suedia. In Romania functioneaza cu o clinica in Pitesti din anul 2007 si o clinica in Bucuresti din anul 2014. Clinicile sunt utilate modern, inclusiv cu aparatura radiologica: unitati intraorale si ortopantomograme, digitale.