(video) Dubă făcută praf. A intrat pe contrasens, direct în tir! Șoferul a murit!

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!!!

UPDATE, ora 08:00

Conform polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Argeș, se pare că tânărul de 30 de ani, din Sibiu, a pierdut controlul autoutilitarei și a intrat pe contrasens, izbindu-se în plin de un tir. După impact, duba s-a răsturnat. Sibianul circula din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești. Tirul, format din cap tractor și semiremorcă, era condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Satu Mare.

Rămâne să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. În acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal.

UPDATE, ora 07:25

În urma impactului dintre tir și autoutilitară a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 30 de ani. Vorbim despre șoferul autoutilitarei care a rămas  încarcerat între fiarele contorsionate, iar leziunile produse în urma accidentului i-au fost fatale. Acesta a fost extras de către pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic. Avea leziuni grave la cap.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 129, în zona localității Drăganu-Olteni, județul Argeș, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară și un autotren. Se efectuează manevre pentru descarcerarea conducătorului autoutilitarei.

Se estimează reluarea circulației pe un fir în 30 de minute.”

Coloana de mașini pe Pitești - Râmnicu Vâlcea se întinde pe câțiva kilometri.

 

----------------------------------------------------------------
 

Accident grav în localitatea Drăganu. Cu puțin după ora 06:00, un tir și o autoutilitară s-au ciocnit.

CITEȘTE ȘI ... UPIT mai pierde un profesor în bătălia cu COVID

Cel care a sunat la 112 a anunțat că o persoană este încarcerată și nu dă semne că este conștientă.

CITEȘTE ȘI ... Lista centrelor de vaccinare din Argeș împotriva COVID-19

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.