“BEAR GRYLLS” de Argeş a pus pe jar poliţia şi a ajuns la Vedea

“BEAR GRYLLS” de Argeş a pus pe jar poliţia şi a ajuns la Vedea. A fost găsit legat cu lanţuri de un copac, in pădure, prin zona comunei Nucşoara

Zilele trecute, prin pădurile de pe raza Ocolului Silvic Domneşti, un bărbat a fost găsit legat cu lanţuri de un copac, de către două femei din Berevoeşti care plecaseră prin păduri la adunat de ciuperci. Acestea au crezut că au dat peste o persoană sechestrată, pe tipicul cazului Fermei Sclavilor de la Berevoeşti şi au apelat de urgenţă poliţia din zonă cât şi pe cei din Piteşti.

Poliţiştii argeşeni s-au mobilizat de urgenţă, Prefectura a fost informată cu privire la caz, toţi crezând că situaţia are legătură cu cele intâmplate in cazul de sclavie din Berevoeşti... insă, totul s-a dovedit a fi o falsă alarmă.  

Bărbatul, in vârstă de 30 de ani, din Piteşti, plecase de acasă vineri, cu o plasă plină de provizii, plus nişte lanţuri de fier in dotare şi şi işi anunţase familia că se duce in lume ...să exerseze tehnici de supravieţuire.

Acesta a plecat cu un maxi-taxi din oraş, după care a luat-o la picior prin padure şi a inceput să pună in aplicare diverse tehnici de supravieţuire, printre care şi pe cea a agăţatului cu lanţuiri de copaci.

Se pare că tânărul suferă de grave afecţiuni psihice şi in prezent se află internat la Vedea pentru investigaţii şi tratament.