(VIDEO) Studentul care s-a aruncat de pe un cămin din capitală, a murit!

Update 14:05 

Decesul tânărului a fost confirmat în urmă cu puțin timp.

Au apărut și noi informații cu privire la operațiunile de salvare. Pompierii apucaseră să pună câteva saltale, dar tânărul și-a schimbat poziția din lateralul acoperișului și a sărit din față.

 

 

Update 13:10:

Tânărul se află în acest moment în stop cardio-respiratoriu.

Update 12:44:

După mai bine de 3 ore de staționare pe acoperiș, tânărul s-a aruncat în gol. Salvatorii nu reușiseră să monteze saltelele de amortizare, existând un gard și pomi care îngreunau operațiunea.
În aceste momente i se acordă primele îngrijiri medicale, cu speranța că va fi stabilizat.

Tânărul era cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării. 

La locul incidentului ajunsese chiar psiholoaga care îl consilia de mai mult timp. 

 

Știrea inițială:

Încă nu se știe care este motivul pentru care tânărul a luat decizia extremă. De mai bine de două ore el amenință că se aruncă de pe căminul studențesc. Cei trei negociatori - doi bărbați și o femeie încearcă să îl convingă să coboare.

Martorii din zonă spun că tânărul nu le este cunoscut.

La fața locului sunt două ambulanțe SMURD gata să intervină. Se ia în calcul instalarea unei saltele pentru amortizarea căderii, dar este un gard care îngreunează acest lucru.

Poliția a rugat presa să stea la distanță pentru a nu îngreuna discuțiile cu sinucigașul. Negociatorii discută cu calm, deși din cauza distanței tonul este ridicat.

 

Sursa: antena3.ro