Un singur elev a susținut în Argeș prima probă a Bac-ului, etapa specială

Dintr-un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar aflăm că, astăzi, 6 iulie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul etapei speciale a examenului național de bacalaureat. 

Un singur candidat s-a înscris pentru susținerea probei de Limbă și literatură română, care a fost prezent. 

Nu au fost incidente, totul s-a desfășurat conform metodologiei.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.
                  
Marți, 7 iulie, are loc proba obligatorie a profilului iar miercuri, 8 iulie, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării.
                  
Primele rezultate vor fi afișate vineri, 10 iulie, până la ora 12.00. 

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie, în intervalul orar 14:00 - 19:00.                                                                       

Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie.