Conservă de pește plină de viermi! Vedeți AICI cum a justificat LIDL!

UPDATE:

Bărbatul a sesizat Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor cu privire la această întâmplare. Conform datelor oferite de inspectorul șef, Violeta Nedelcu, sesizarea a fost înregistrată și transmisă și la DSVSA Argeș. OPC Argeș a demarat o ancheta în acest caz. Momentan, concluziile nu au fost raportate.

Din primele cercetări, lotul respectiv de conserve de pește nu a mai fost găsit în magazin.

În cursul zilei de mâine vom reveni cu mai multe informații referitoare la anchetă...

UPDATE:

Un argeșean a postat astăzi pe rețeaua de socializare - Facebook două fotografii halucinante: o conserva de pește, abia achiziționată, care prezenta viermi.

Contactat de redactorii Sursata.ro, argeșeanul ne-a povestit că această conservă de pește a fost cumpărată, săptămâna trecută, de la supermarketul Lidl din Topoloveni.
Acesta a ajuns acasă, a desfăcut conserva și după puțin timp și-a dat seama ce se afla în interioarul cutiei de metal.
Argeșeanul este revoltat pe situație, dar mai ales pe răspunsul reprezentanților Lidl, care, în urma analizei pozelor, au concluzionat că: ” este vorba de o parte a sistemului digestiv a pestelui, o situatie naturala aparuta des in cazul unui astfe de produs, unde materia prima nu este complet eviscerata.”

În plus, bărbatul ne-a menționat că acasă are un copilaș de trei anișori, care a mâncat o parte mică din conserva de pește plină de viermi.
Bărbatul se teme pentru sănătatea copilului, dar și a familiei sale și nu înțelege de ce un lanț respectat de magazine și-ar trata în acest fel clienții.


Furnizorul acestui tip de produs alimentar specifică în mailul trimis către argeșeanul nostru: ”furnizorul garanteaza ca produsul este sigur si poate fi consumat fara riscuri pentru sanatate, in ciuda aspectului. Principiul Lidl este sa va oferim cele mai bune produse si servicii, si lucram continuu la perfectionarea lor. Ne pare rau ca in cazul dumneavoastra acest lucru nu a fost indeplinit. Va garantam schimbul produsului sau returul banilor, in baza bonului fiscal, in orice magazin Lidl.”

Șoc pentru un argeșean! 
Cu puțin timp în urmă, un bărbat, Gabriel Mircea, a postat pe fagina de socializare două fotografii care te îngrozesc. Bărbatul povestește că ar fi cumpărat de la lanțul de supermarketuri Lidl o conservă de pește. Mare i-a fost surpriza să găsească în interiorul conservei viermi.

CITEȘTE ȘI ... (video exclusiv) Argeș - Știți în câți metri frânează mașina Dvs?

La puțin timp după această postare, bărbatul a revenit, spunând că a fost contactat prin mail de către reprezentanții Lild, care i-au spus să nu se teamă, produsul fiind steril.
Bărbatul locuiește în comuna Leordeni și este angajat al Direcție Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.