Un piteștean amendat după ce și-a alungat soția de acasă ! Aceasta trebuia să intre în carantină!

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la o persoană aflată sub măsura izolării sau carantinării, căreia i-ar fi fost refuzat accesul în locuinţa comună, reprezentanții polției Argeș comunică următoarele:

În ziua de 16 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi despre o stare conflictuală, dintre o persoană aflată sub măsura carantinării la domiciliu şi soţul acesteia.

Din verificări s-a stabilit că o femeie aflată sub măsura carantinării din data de 14 decembrie, ca urmare a revenirii dintr-o ţară pentru care este insituită acestă măsură, a avut discuţii contradictorii cu soţul acesteia, de 51 de ani, din Piteşti, care nu a mai fost de acord ca aceasta să continue să locuiască pe perioada măsurii la această adresă, motivare sub care a alungat-o din locuinţă.

Situaţia a fost adusă la cunoştinţa DSP Argeş, către care a fost înaintată solicitarea persoanei în cauză pentru carantină instituţionalizată.

Totodată, în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială.