Un piteștean a obținut locul 5 la  Campionatele Europene de Judo!

Un piteștean a obținut locul 5 la  Campionatele Europene de Judo! La competiție au participat 421 de judoka din 41 de țări.

România a participat în perioada 1-3 iulie la Campionatele Europene de Judo de la Vantaa în Finlanda, echipa masculină fiind pregătită de antrenorii piteșteni Emilian Rabolu, Marian Teleşman şi Valentin Ioniţă. La competiție au participat 421 de judoka din 41 de țări, țara noastră fiind reprezentată de o delegație compusă din 17 judoka, 10 la masculin și 7 la feminin. Din echipa României a făcut parte şi argeşeanul Eduard Şerban, sportiv legitimat la CSM-SCM Piteşti.

CITEȘTE ȘI ...  SCM PITEȘTI A PLECAT ÎN CANTONAMENT!

Eduard Şerban a terminat pe locul 9 concursul individual la categoria 81 kg iar pe echipe a luat locul 5. Piteşteanul a fost singurul tricolor care a reuşit să-şi învingă toţi adversarii prin Ipon. Valentin Ioniţă, secundul lotului naţional de cadeţi se aştepta la mai mult din partea elevului său: „Sincer să fiu, mă aşteptam la mai mult din partea lui. Nu ştiu ce s-a întîmplat de nu a luat medalie la individual. Probabil a prins o zi mai slabă. În concursul pe echipe a mers foarte bine”.