Un nou magazin se deschide în VIVO! Pitești

Pentru că VIVO! Pitești dorește să răspundă așteptărilor clienților și pentru că ne-a obișnuit, de fiecare dată, să ne surprindă plăcut, centrul comercial vine cu o nouă veste!

Vineri, 24 mai, la VIVO! Pitești va avea loc deschiderea unui nou magazin. Este vorba despre brandul românesc de încălţăminte, genţi şi accesorii din piele naturală Anna Cori. 

Compania Anna Cori are magazine deschise în toată țara, ajungând la un total de 39 de unități.

Colecţiile Anna Cori reunesc în fiecare sezon o varietate de modele, culori şi tendinţe actuale. Realizarea produselor este în concordanţă cu cele mai noi tendinţe de pe piaţă, atât din punct de vedere al design-ului şi a materialelor folosite, cât şi din punct de vedere al tehnologiilor utilizate în producţia de încălţăminte şi marochinărie. Produsele oferite sub brand-urile Anna Cori şi Denis se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor şi îi permit clientului să achiziţioneaze orice produs la un preţ accesibil. 

„Anna Cori este povestea unui brand născut din pasiune, filosofia lui fiind centrată pe autenticitate şi perfecţiune. O poveste ce a început în 1985, când Ilie Cornea, inspirat de tradiţia artizanală din Bucovina, a pus bazele unui atelier ce producea manual doar încălţăminte pentru bărbaţi. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994 într-o adevarată fabrică ce poartă şi azi numele fiului cel mic al familiei, DENIS.

În 1996, Ana Cornea, soţia şi partenera de afaceri a fondatorului Fabricii DENIS, a venit cu ideea înfinţării unei linii de producţie pentru încălţăminte de femei. Gustul pentru frumos şi armonie al Anei Cornea au fost ingredientele ce au condus la naşterea ANNA CORI. 

Colaborarea cu designer-ul italian Davide Vaccari, un adevărat vizionar, a completat şi reinterpretat conceptul ANNA CORI şi l-a adus unde este astăzi, printre primele în topul brand-urilor româneşti de succes”, transmit reprezentanții VIVO! Pitești.