Măsuri fără precedent la METROU! Un nou incident - Agresoarea: ”Nu scapi de mine!”

UPDATE:

Metrorex informează că în urma incidentului de la metrou,meca nicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi pentru a lua toate măsurile pentru frânarea din timp a trenurilor în caz de urgenţă.

Metrorex recomandă ca în situaţii de urgenţă să fie apelat numărul naţional de urgenţă 112.

„Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, Metrorex în colaborare cu Poliţia Metrou recomandă tuturor călătorilor păstrarea distanţei faţă de marginea peronului, marcată cu o linie de siguranţă. În acest sens se transmit anunţuri mai dese prin instalaţiile de sonorizare din staţiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi luarea tuturor măsurilor pentru frânarea din timp a trenurilor în caz de urgenţă”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.

O femeie, în vârstă de 42 de ani, a fost amenințată astăzi la stația de metrou Unirii 2. Poliția a deschis o anchetă în urma unei plângeri înregistrate în această dimineață.

CITEȘTE ȘI ... (video) Informatie soc! Criminala de la metrou - originara din Pitesti?

Semnalmentele agresoarei:

- vârstă 60-65 ani

- înalțime 1,60

- purta haine negre, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre

- constituție robustă

Foto: Poliția Capitalei

 

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor. Ea a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu aceasta.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Poliţia spunea că fata agresată la staţia Costin Georgian a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Agresoarea este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.