Femeie în comă - un nou caz de transfuzie greșită!

Femeie în comă indusă - un nou caz de transfuzie greșită!INCREDIBIL! O femeie în vârstă de 38 de ani, care a suferit o intervenție chirurgicală acum trei zile, se află în comă indusă.

 La nici două luni de la primul caz de transfuzie greșită, atunci când o femeie de 79 de ani a murit la Spitalul de Arși din București, astăzi se întâmplă o a doua astfel de tragedie.

Potrivit Digi 24, o femeie în vârstă de 38 de ani, din București, internață la Spitalul CF 2 din capitală, se află în comă după ce i-a fost făcută o transfuzie de sânge greșită. 

Femeie a suferit o intervenție chirurgicală oncologică în cursul zilei de marți. Aceasta suferea de cancer la col uterin în fază incipientă. La 24 de ore de la intervenție a început hemoragia internă gravă care a ținut până ieri, ulterior făcând depresie pulmonară. Medicii i-au făcut transfuzii în tot acest timp. Pacienta avea grupa de sânge 0, dar i s-a administrat sânge pentru grupa AB4. Femeia este în comă indusă și a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

CITESTE SI ... ARGES! VEZI CÂŢI BANI A LUAT DOCTORUL TAU DE LA FIRMELE DE MEDICAMENTE!

Se pare că centrul de transfuzie nu avea aprobare de funcționare. Ministrul Sănătății a demarat o anchetă pentru a vedea exact cum au avut loc aceste transfuzii.