Un motociclist a fost rănit grav într-un accident la Corbeni! El și o altă pasageră au ajuns la spital

Update accident Corbeni: 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, din București, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Corbeni, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de o femeie de 39 de ani, din județul Galați. 

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav (multiple contuzii), iar pasagera de pe motocicletă, o femeie de 42 de ani, tot din București, a fost rănită ușor. Ambii au fost transportați la spital.

Reprezentanții IPJ Argeș anunță de asemeneacă a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

Două accidente rutiere în care sunt implicate două motociclete au fost anunțate în localitățile Corbeni și Mihăești. 

Pentru gestionarea intervențiilor se deplasează pompierii cu autospeciale de intervenție, ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ. La Mihăești merg două echipaje SMURD și un echipaj de intervenție, iar la Corbeni un echipaj SAJ și un echipaj de intervenție

Revenim cu informații.


Sursa: ISU Argeș și IPJ Argeș
Foto descriptiv